STIHL Testdag 2024: ontdek de kracht van STIHL

Ontdek de kracht van STIHL tijdens de testdag op 13 april!

APELDOORN/AMSTERDAM/VEGHEL – Ben je klaar om jouw tuin dit seizoen naar een hoger niveau te tillen? Pak dan nu je agenda en noteer zaterdag 13 april, want de STIHL Testdag komt naar onze Poel vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam (Baambrugge) en Veghel! Het is de perfecte gelegenheid om je te laten inspireren en de juiste uitrusting te vinden voor al je tuinwerkzaamheden.

Kom je opladen voor dit tuinseizoen

Het tuinseizoen staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je tuingereedschap weer uit de schuur te halen. Of je nu je gazon wilt verfraaien, je haag strak wilt trimmen, bomen wilt verzorgen of je bloemperken wilt perfectioneren, Poel staat klaar! 

Test het ruime assortiment

Tijdens de STIHL Testdag kun je ons brede assortiment aan tuinmachines zelf ervaren. Ontdek welke machine het beste past bij jou en jouw tuin. Of je nu droomt van een nieuwe kettingzaag, een krachtige bladblazer of een nauwkeurige heggenschaar, wij hebben het allemaal (accu/benzine) voor je klaarstaan.

  • Test zonder aankoopverplichting: Probeer zoveel machines als je wilt en vind de perfecte match voor jouw tuinbehoeften.
  • Ervaar de kracht van accu: Test de kracht van het STIHL accusysteem.  
  • Profiteer van aantrekkelijke lentepromoties: Geniet van speciale aanbiedingen en kortingen, alleen beschikbaar tijdens de Testdag.
  • Ontdek innovatieve tuinmachines: Laat je verrassen door de kracht en de innovatieve functies van onze nieuwste STIHL machines.

Bezoek Poel

We verwelkomen je graag op 13 april tussen 09:00 en 15:00 uur in een van onze vestigingen. Of je nu uit Apeldoorn, Amsterdam of Veghel komt, er is altijd een locatie bij jou in de buurt waar je de kwaliteit en kracht van STIHL zelf kunt ervaren. Mis deze unieke kans niet om je klaar te stomen voor een succesvol tuinseizoen!

Zet de datum in je agenda, nodig je vrienden en familie uit, en kom samen de veelzijdigheid en kwaliteit van STIHL ervaren. We zorgen voor een hapje en een drankje en kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen het perfecte gereedschap voor je tuin te vinden!

Waar: Poel vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam (Baambrugge), en Veghel
Wanneer: Zaterdag 13 april, 09:00 - 15:00 uur

Maak van deze kans gebruik om je tuinseizoen op de best mogelijke manier te beginnen. We zien je graag op de STIHL Testdag!