Voldoende energie voor al je machine dankzij ze een gratis AP accu! Mis het niet, AP accu's tegen de scherpste prijzen!

STIHL RMA 235.0 terugroepactie

STIHL roept een beperkte serie accugrasmaaiers STIHL RMA 235.0 terug

STIHL RMA 235.0 terugroepactie beperkte serie

Foto: Accugrasmaaier STIHL RMA 235.0 (de rode pijl geeft de plaats met de locatie van het serienummer aan)

Uit onderzoek is gebleken dat bij sommige accugrasmaaiers van het type STIHL RMA 235.0, niet wordt voldaan aan de normatieve eisen met betrekking tot de remtijd van het maaiblad. Daardoor kan er een verhoogd risico op letsel zijn voor de gebruiker. Als verantwoordelijke fabrikant heeft STIHL besloten om de mogelijk getroffen machines terug te roepen. In het kader van deze terugroeping worden de machines geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd.

Dit geldt voor machines met een serienummer dat groter of gelijk aan 949130564 en kleiner dan of gelijk aan 949131088 is.

Indien u in het bezit bent van een STIHL accugrasmaaier van het type RMA 235.0 uit de bovenstaande serienummerreeks, gelieve de machine onmiddellijk buiten gebruik te stellen!

Neem contact op met uw STIHL verkooppunt om de remtijd te controleren en om, indien nodig, de machine te repareren. Deze controle en eventuele reparatie worden kosteloos uitgevoerd.

Wij vragen om uw begrip voor deze voorzorgsmaatregel en verzoeken u deze maatregel te nemen in het belang van uw eigen veiligheid.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vestigingen.

088 - 888 64 88