STIHL nieuwe accu producten 2022

In het persbericht met de jaarcijfers van STIHL en op de Vakbeurs Openbare Ruimte kregen we al wat voorproefjes wat er allemaal aan zit te komen in 2022. Uiteraard delen we nu graag al enkele hoogtepunten met jullie! 

STIHL stelt wereldprimeurs voor op het gebied van accuproducten voor professionals

Op de internationale mediadag en Vakbeurs Openbare Ruimte heeft STIHL veel innovaties en nieuwe producten voorgesteld die het gebruikers makkelijker maken om met en in de natuur te werken. Daarbij zat ook een aankondiging waar al veel van onze klanten op zaten te wachten: De nieuwe STIHL accu tophandle!

  • STIHL MSA 220 T tophandle: Het krachtigste model STIHL tophandle accukettingzaag. De machine wordt gevoed door de AP300S accu. Binnenkort meer nieuws over deze zaag. 
    STIHL MSA 220 T accu tophandleSTIHL MSA 220 T accu tophandle
  • STIHL MSA 300:  De MSA 300 is de krachtigste accukettingzaag die op de markt verkrijgbaar is. Ontwikkeld voor professioneel gebruik. Qua kracht vergelijkbaar met een MS 261. Maximaal 3 kW vermogen en 30 m/s kettingsnelheid. Om deze waarden te behalen, heeft STIHL een nieuwe accu ontwikkeld de STIHL AP 500 S
  • STIHL AP 500 S: Meer energie, meer vermogen en een langere levensdaar bij een vergelijkbaar gewicht met de AP 300 S zijn de pluspunten van deze accu. Daarnaast is deze accu standaard voorzien van STIHL connected zodat machinebeheerders nog meer inzicht in het gebruik van hun accu machines krijgen. 
  • STIHL BGA 300: De eerste professionele ruggedragen bladblazer op accu van STIHL. De BGA 300 kenmerkt door zijn enorme blaaskracht en zeer hoge blaassnelheid. Daarnaast is deze accu-bladblazer voorzien van een slim geluiddempingssysteem. Met maximaal 93 decibel is het stilste gereedschap in zijn vermogensklasse op de markt en kan het dus ook in geluidsgevoelige omgevingen worden gebruikt.


Accuprimeurs voor de particuliere gebruiker

Ook de particuliere gebruikers krijgen volgend jaar de keus uit nog meer STIHL accuproducten. Deze zullen wij in de toekomst nog verder uitlichten. Dit zit er in ieder geval aan te komen, of is zelfs al volop beschikbaar (SHA 56 bladblazer/bladzuiger).

  • STIHL SHA 56 bladzuiger/bladblazer voor gemakkelijk opzuigen en klein versnipperen van bladeren en groenafval (reeds beschikbaar).
  • STIHL HTA 50 accuhoogsnoeier: ideaal om takken op hoogte vanaf de grond te bereiken bij het verzorgen van bomen;
  • STIHL BGA 60 accubladblazer: Groter blaasvermogen zodat noch vochtige bladeren, noch gazondelen een uitdaging vormen;
  • STIHL SEA 20 handstofzuiger: met uitgebreide standaarduitrusting en een zeer goede prijs-prestatieverhouding, geschikt voor gebruik tegen vuil en stof in huis, auto of hobbywerkplaats.

Hou onze pagina in de gaten voor meer updates.