Voldoende energie voor al je machine dankzij ze een gratis AP accu! Mis het niet, AP accu's tegen de scherpste prijzen!

Samenwerking WVS: Garantie in machinecapaciteit

Samenwerking WVS: Garantie in machinecapaciteit

Na de Europese aanbesteding positief doorlopen te hebben, was het onlangs tijd voor de officiële start van de samenwerking, het tekenmoment.  

De opdracht bij WVS bestaat uit het leveren, uitvoeren van reparaties, jaarlijks onderhouden en keuren van tuinmachines en de levering van onderdelen en diverse verbruiksartikelen. Hierbij adviseren wij WVS toekomstgericht bij de vervanging en duurzame inzet van het machinepark. 

WVS is een sociaal ontwikkelbedrijf en biedt werkzoekenden in de regio West-Brabant een stevige opstap naar passend werk. Dit doen zij door diverse ontwikkeltrajecten, trainingen en begeleiding aan te bieden. Zij leveren dienstverlening op het gebied van logistiek & productie, post & pakket, schoonmaak én groen. De afdeling Groen maakt op dit moment gebruik van ruim 500 tuinmachines. Vanuit Poel ondersteunen wij het groenbeheer van WVS met aankoopadvies, reparatie, onderhoud en keuring.

Inmiddels zijn de eerste nieuwe machines geleverd en worden de eerste toolbox trainingen ingepland. Tijdens deze trainingen delen onze medewerkers praktische tips die reparaties voorkomen en WVS geld besparen. Daarnaast ontvangen de medewerkers van WVS instructie hoe ze de nieuwe machines ergonomisch kunnen dragen en zo efficiënt mogelijk in kunnen zetten. 

Wij ondersteunen WVS bij de doelstelling om via het ideaalcomplex machines te vervangen en tonen daarbij de stappen die WVS kan maken in de energietransitie.

Door deze samenwerking bieden wij WVS een garantie in machinecapaciteit, ook tijdens onderhoud en service. Daarnaast is WVS verzekerd van structurele leveringen op afgestemde tijden. 

Duidelijke afspraken waarmee we samen sociaal ondernemen, samen ontwikkelen en werken aan een duurzame toekomst.

Diensten: Advies, aankoop, service (reparatie/onderhoud/keuring), inkoop
Contactpersoon Poel: Johan van der Wielen / Bert Davelaar