Protos BT-COM vanaf nu beschikbaar!

De Protos BT-COM is vanaf nu beschikbaar, de bluetooth communicatiesets zijn te bekijken en te bestellen in onze webshop. Test hem zelf, in onze winkel hebben wij een demoset beschikbaar zodat je de geluidskwaliteit kan ervaren. 

De BT-COM communicatieset garandeert een goede communicatie door middel van bluetooth technologie. De communicatie verloopt goed door het geluidsfilter in de microfoon van de BT-COM. Deze filtert het geluid van bijvoorbeeld een motorzaag uit het gesprek. Dit systeem creëert een veilige werkomgeving met directe communicatie met collega's. 

Protos BT-com te koop

Daarnaast is de BT-COM over te verbinden met uw smartphone. Hierdoor kunt u op ieder moment telefoneren of muziek streamen vanaf uw eigen smartphone.

De BT-COM communicatieset is een hulpmiddel bij situaties waar communicatie essentieel is voor de veiligheid, of efficientie. De communicatieset is speciaal ontworpen voor o.a. boomverzorgers, telecom, hulpverleners, installatie bedrijven en evenementen. Daarnaast word de BT-com communicatieset succesvol gebruikt in de bouw, industrie en beveiliging.

In een ander blogartikel over de Protos BT-com vind u een visuele handleiding over het product