Voldoende energie voor al je machine dankzij ze een gratis AP accu! Mis het niet, AP accu's tegen de scherpste prijzen!

Profiteer van €250 Cashback op uw iMOW® 5 aankoop - Tijdelijke Aanbieding!

Het zonnetje begint weer te schijnen en warmere dagen staan voor de deur. Wij gaan daar natuurlijk van genieten, maar jouw gras ook! STIHL komt deze maand met een leuke actie om je helemaal klaar te maken voor het maaiseizoen. Een cashback van €250 op de nieuwste STIHL iMOW 5 robotmaaier!

STIHL iMOW 5 Robotmaaier

De iMOW 5 is uitgerust met technologie die zorgt voor een efficiënte maairoutine. De robotmaaier is in staat zelf het maaischema aan te passen op basis van weersomstandigheden en groeipatronen van het gras. Hierdoor wordt jouw gazon altijd op het ideale moment gemaaid, wat resulteert in een gezonder en mooier uitziend gazon.

Een iMOW in je tuin brengt op de lange termijn veel voordelen. De tijd en moeite die je bespaart met een robot grasmaaier is aanzienlijk, om nog maar te zwijgen van het plezier van het hebben van een net onderhouden gazon.

Hoe profiteer je van deze actie? Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Koop een iMOW 5

Deze actie is alleen geldig op de iMOW 5 (IA01-011-1400), niet op de iMOW 5 EVO (IA01-011-1410).

2. Vul het CashBack formulier in

Ga naar https://promo.deskservices.nl/nl-nl/24-0006 en vul jouw aankoop- en persoonlijke gegevens in.

3. Upload factuur en serienummer

Maak een kopie of foto van je factuur of rekening en het uitgeknipt serienummer dat op de doos van je robotmaaier staat.

That's it! Laat deze kans niet liggen om aanzienlijk te besparen op een nieuwe iMOW 5. Koop nu, claim je cashback en ervaar de kwaliteit en prestaties van de iMOW 5. Deze actie loopt van 1 mei tot en met 30 juni 2024!