Langdurige samenwerking met De Eijk materieel verlengd!

Apeldoorn/Almere 2020.

De samenwerking met Boogaart Almere Almere, Eijkelboom Apeldoorn gaat al terug naar de jaren ’80. Samenwerken doen we nog steeds, tegenwoordig valt het machinepark onder De Eijk materieel. We danken De Eijk materieel voor het gestelde vertrouwen door wederom de samenwerking te verlengen. 

De verlenging is onlangs ondertekend in Almere in aanwezigheid van Gerben de Boer (Directeur De Eijk Materieel), Tommy Nagtegaal (Business Development STIHL) en Walther van der Poel (oprichter Poel Bosbouwartikelen B.V.).

Samenwerking de Eijk materieel en Poel verlengd!  

Op de foto v.l.n.r.: Gerben de Boer, Walther van der Poel en Tommy Nagtegaal

Duurzaam samenwerkend de toekomst in

Samen met De Eijk materieel is er allereerst een plan opgesteld om de energietransitie vorm te geven waarbij De Eijk materieel meer accu aangedreven STIHL-machines zal gaan inzetten. Door middel van een STIHL-roadshow hebben de medewerkers kennis kunnen nemen van de nieuwste ontwikkelingen om zo de juiste machines voor de werkzaamheden van de Eijk toe te voegen aan het machinepark. 

Daarnaast ondersteunt Poel in nauwe samenwerking met STIHL de ontwikkeling van de technische kennis bij de medewerkers van De Eijk. Immers, meer kennis leidt tot betere omgang met het machinepark. Dit sluit goed aan bij de eigen doelstellingen van De Eijk, de Eijk heeft zelf een eigen De Eijk Academy opgericht om eigen personeel te blijven ontwikkelen. 

Uitgangspunten van de samenwerking blijven ongewijzigd: duurzame ontzorging van de De Eijk materieel. Door de verlenging van het Poel machineconcept is De Eijk materieel de komende jaren wederom verzekerd van continuïteit en bedrijfszekerheid van het STIHL-machinepark. 

Het Poel Machineconcept staat voor kwaliteit, service en kennis: kwalitatieve producten, optimale klantondersteuning door totale ontzorging en een gespecialiseerd en vakkundig servicenetwerk met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn en Veghel voor het onderhouden en beheren van de machines.

Over De Eijk Groep

De Eijk Groep richt zich op het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast verrichten wij infradiensten en hulp bij calamiteiten. Onze jarenlange kennis en ervaring met groen in relatie tot de bebouwde omgeving is uniek, mede door de multidisciplinaire samenstelling van onze werkzaamheden.

Over Poel

De eerste en grootste STIHL-dealer van Nederland. Poel levert particulieren en bedrijven de beste producten voor de tuin- en parkbranche, boomverzorging en industrie. Vanuit Apeldoorn, Amsterdam en Veghel werken we met ruim 40 personen aan de service, verkoop en eigen ontwikkeling van kwaliteitsproducten.