Voldoende energie voor al je machine dankzij ze een gratis AP accu! Mis het niet, AP accu's tegen de scherpste prijzen!

Maak je tuin klaar voor de lente met onze maart groeikorting!

Met de lente op de loer is het de perfecte tijd om na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe groeiseizoen. Wij denken mee en bieden je de kans om je maaidraad, maaikoppen en snijgarnituur tegen gereduceerde prijzen aan te vullen. 

Profiteer van korting op maaidraad, maaikoppen en snijgarnituur

Wat is de aanbieding?

De hele maand maart bieden we kortingen op maaidraad, maaikoppen en snijgarnituur. Onze aanbieding omvat topmerken als STIHL, Oregon en GreenLine, zodat je verzekerd bent van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hier zijn de details van de korting:

  • 15% korting bij aankoop van 9 stuks
  • 20% korting bij aankoop van 18 stuks
  • 25% korting bij aankoop van 27 stuks of meer

Hoe kun je profiteren?

Het claimen van je korting is eenvoudig. Je kunt een van onze winkels bezoeken of je bestelling online plaatsen via poelonline.nl. Deze aanbieding maakt het gemakkelijker dan ooit om je maaibenodigdheden en accessoires aan te vullen, zodat je tuin er dit seizoen op zijn best uitziet.

De perfecte tijd om te kopen

Onthoud dat deze actie geldig is van 1 maart tot en met 31 maart 2024. Dit is de perfecte gelegenheid om te investeren in de kwaliteit van je tuinuitrusting en om klaar te staan voor het groeiseizoen met de beste gereedschappen in handen.

Waarom meedoen aan onze groeikorting?

Het begin van de lente is de start van het groeiseizoen, het ideale moment om de tuin een frisse start te geven. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, met deze aanbieding profiteer je van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. 

Mis deze kans niet om je maaibenodigdheden voordelig aan te vullen en zorg dat je klaar bent voor het groeiseizoen. We kijken ernaar uit je te helpen bij het realiseren van bloeiende tuinen en openbaar groen dit jaar!


Groeten namens het gehele Poel team!