Gebruikte STIHL machines

Onze Poel Premium STIHL-occasion voorraad wijzigt voortdurend, ons actuele aanbod is daarom altijd terug te vinden via onze speciale occasion pagina. Op deze pagina staan ook de links naar onze MarktplaatsFacebook en Instagram. pagina's! De gebruikte STIHL machines die wij aanbieden, zijn altijd bij ons in onderhoud geweest en altijd compleet nagekeken. Daarnaast worden de STIHL occasions altijd geleverd met garantie. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke STIHL kettingzaag, bladblazer, bosmaaier, of heggenschaar maar staat deze er niet tussen? Laat het ons dan weten dan gaan wij voor jou op zoek!

POEL Bosbouwartikelen uw partner voor nieuwe en gebruikte STIHL apparatuur

Poel Bosbouwartikelen is opgericht in 1979. Vanaf de start van het bedrijf hebben wij vele klanten geholpen aan de juiste gereedschappen, machines en materialen. Van kettingzaag tot en met complete klimuitrusting. Inmiddels heeft Poel Bosbouwartikelen de grootste STIHL showroom van Nederland, met vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam en Veghel. Daarnaast vindt u bij Poel Safety het grootste specialisme en productaanbod in klimmaterialen voor de boomverzorging en industrie.

POEL online webshop

In onze webshop vindt men een compleet overzicht van alle producten die wij kunnen leveren. Veel producten zijn ook eenvoudig en direct te bestellen. Sommige producten, zoals bijvoorbeeld klimlijnen en motorzagen voor boomverzorgers vereisen speciale aandacht en vakkundig advies. Deze producten kunnen daarom alleen afgehaald worden in de winkel.

Vragen?

Kan je iets niet vinden, laat het ons weten per e-mail, of bel 055-3032200.

Poel gebruikte STIHL machines met 1 jaar garantie!