Nominatie Apeldoorn Business Awards

Stem op Poel! Apeldoorn Business AwardsOp onze social media (Facebook / Instagram / LinkedIn) was het al te lezen, Poel Bosbouwartikelen Apeldoorn is genomineerd voor een Apeldoorn Business Award. 

De jury van de Apeldoorn Business Awards heeft ons uit honderden mooie bedrijven genomineerd. Een hele mooie prestatie waar wij supertrots op zijn!

Er zijn 2 prijzen te winnen: één juryprijs en één publieksprijs. 

Publieksprijs - STEM OP ONS - dank u!
Alle 18 genomineerden maken kans op deze prijs. Het bedrijf
met de meeste stemmen wint. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Award Night op 10 oktober in Theater Orpheus.

Nog niet op ons gestemd? Stemmen kan tot woensdag 9 oktober, 12:00 uur 

 

Jurybezoek
In het kader van de juryprijs hebben wij onlangs de jury en een accountant mogen ontvangen. Tijdens deze gesprekken hebben wij de juryvragen beantwoord en ze vol trots een rondleiding door het bedrijf gegeven. Hiermee hebben wij ze een mooie blik achter de schermen kunnen geven waarbij we ruimschoots hebben stilgestaan bij innovativiteit, duurzaamheid en bedrijfszekerheid van zowel Poel als van onze klanten.  

Over de Apeldoorn Business Awards
De Apeldoorn Business Awards is opgericht door Mike van Woudenberg en Marc Ankersmid. We vinden dat Apeldoorn prachtige bedrijven heeft. Bedrijven met passie, lef en visie. Bedrijven die zichzelf elke dag proberen te verbeteren. Dat verdient een podium! We willen het Apeldoorns bedrijfsleven inspireren en verbinden. 

Om dit doel te bereiken is de stichting Apeldoorn Business Awards opgericht. In deze stichting zitten naast Mike en Marc ook Berry Albers (Thoma Post Makelaars en Hypotheken) en Astrid Vosselman-Stoeltie (Brasserie Martins).

Meer over de organisatie en het selectieproces is te lezen op: https://www.apeldoornbusinessawards.nl/wat-is-het/