25 nieuwe STIHL machines voor Helicon Apeldoorn

Poel Apeldoorn heeft onlangs 25 nieuwe STIHL machines uitgeleverd aan Helicon MBO Apeldoorn. De levering bestond uit onder andere diverse typen STIHL bosmaaiers, motorzagen, heggenscharen en grondboren.

Poel Apeldoorn levert nieuwe machines aan Helicon MBO Apeldoorn

De diverse STIHL machines worden gebruikt om studenten die deelnemen aan de opleiding Boomverzorging/ETW en Bos en Natuurbeheer te Apeldoorn klaar te maken voor de praktijk en kennis te laten maken met de kwaliteit van de verschillende STIHL machines.

Servicebeurten en keuring

Naast de 25 nieuwe machines zijn de overige STIHL machines die reeds in het bezit zijn van het Helicon nagekeken en gekeurd door de STIHL Serviceafdeling van Poel Apeldoorn. Zo zijn de machines weer veilig inzetbaar gedurende het nieuwe schooljaar. 

Kleding en PBM’s voor studenten

Voor studenten aan bovengenoemde opleidingen heeft Poel Bosbouwartikelen een aantrekkelijke regeling voor de aanschaf van beschermende kleding en PBM’s. Ben jij bosbouwstudent en heb je nog een zaagbroek, zaagschoenen of een arborist helm nodig? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn.

Poel Bosbouwartikelen en Helicon Apeldoorn

Het Helicon Apeldoorn en Poel Bosbouwartikelen werken al sinds de oprichting van Poel Bosbouwartikelen samen. Helicon bereidt de studenten voor op de gespecialiseerde beroepsactiviteiten voor personeel in de bosbouw en groenvoorziening. Met de specifieke opleidingen van het Helicon wordt een doorlopende instroom van vakpersoneel mogelijk gemaakt.

Helicon-Apeldoorn-STIHL-bosmaaiers

Wij wensen de docenten en studenten veel plezier van de nieuwe en gekeurde STIHL machines!