Wist je dat? Complete ontzorging op het gebied van werkkleding!

Werkkleding complete ontzorging

Veel van onze klanten weten ons te vinden als het gaat om het leveren van zaagkleding. Met ons assortiment Pfanner kleding bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment zaagkleding die voldoet aan de hoogste eisen en de gebruiker bovendien veel comfort bieden.

Hoge kwaliteit werkkleding
Wat veel van onze klanten niet weten is dat wij hoveniers en groenvoorzieners ook compleet (kunnen) ontzorgen op het gebied van hoogwaardige en comfortabele werkkleding eventueel zelfs voorzien van een eigen logo. Waar wij bij de zaagkleding voor de hoogwaardige kwaliteits-kleding van Pfanner kiezen, bieden wij hoveniers een groenvoorzieners een compleet assortiment van Snickers Workwear.

Werkkleding shop Veghel Werkkleding shop Amsterdam Werkkleding shop Apeldoorn

In al onze vestigingen is een uitgebreide collectie Snickers werkkleding verkrijgbaar. Werkkleding afgestemd op het veeleisende werk van hoveniers en groenvoorzieners. Ook online is het Snickers workwear aanbod terug te vinden (het assortiment wordt constant vernieuwd en aangevuld).  

Super pasvorm 
Net als bij de Pfanner zaagkkleding is Snickers werkkleding leverbaar in zeer uiteenlopende maten. Zo zijn broeken in verschillende lengtematen leverbaar waarbij er geen compromissen worden gedaan aan draagbaarheid. Bezoek bij twijfel over pasvorm of bijzondere kledingmaten een van onze showrooms en laat je door een van onze kledingspecialisten voorlichten. 

 

Logo's
Naast hoogwaardige kleding bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid om hun bedrijfskleding door ons te laten bedrukken. Kleding wordt in eigen huis bedrukt. Wij gebruiken hiervoor de logo's van Thermopatch. Thermopatch staat wereldwijd aan de top als het gaat om labels, transfers en emblemen op textiel. Labels waarbij de hoogste kwaliteit en service altijd zijn gegarandeerd en dat past perfect bij onze servicefilosofie waarbij de klant ontzorgd wordt. 

.  .  

Enkele voorbeelden van logo's die wij voor klanten hebben bedrukt. 

Webshop
Tenslotte bieden wij bedrijven waarvoor wij de kleding mogen leveren en/of bedrukken de mogelijkheid van een persoonlijke webshop. Deze webshop wordt op maat ingericht met bedrijfseigen bestellijsten en indien gewenst kledingpakketten per medewerker. Aan deze bestellijsten kan naar wens ook een budget per medewerker gehangen worden.   

Medewerkers of bestelbevoegden kunnen zo eenvoudig de juiste kleding in de juiste maat bestellen. Indien nodig kunnen wij deze kleding ook direct van het bedrijfslogo voorzien. Net als bij onze andere artikelen (STIHL, Pfanner, Protos, Haix, klimlijnen etc.) houden wij ook ruime voorraden qua kleding aan zodat bestellingen snel uitgeleverd kunnen worden. 

Interesse?
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak een afspraak met ons voor verdere informatie hierover of kom langs en bespreek de mogelijkheden! We ontzorgen je graag.