Versterk je team met STIHL Connected!

Afbeeldingsresultaat voor stihl connected

Met STIHL Connected krijgt u meer inzicht in uw machine en uw machinepark. Wanneer is onderhoud nodig? Hoeveel werkuren heeft de machine gemaakt vandaag en in totaal?

De STIHL Smart Connector is gemakkelijk te installeren en bruikbaar op elke machine met een motor. De STIHL Smart Connector stuurt door middel van bluetooth gegevens door naar uw smartphone of tablet. Op deze manier optimaliseert u uw planning, houdt u de onderhoudstijden kort en vormt u een nog efficiënter team.

Het STIHL Connected systeem bestaat uit 3 hoofdonderdelen. Onderweg kunnen gebruikers eenvoudig informatie over een machine inwinnen via het onderdeel "Mijn STIHL" in de STIHL app. Machinebeheerders kunnen via het uitgebreide STIHL Connected portal via hun computer of laptop nog meer informatie inzien, bijvoorbeeld de recente werklocatie van een machine en een totaal overzicht qua in te plannen onderhoud. Met behulp van dit portal kan de machinebeheerder, of werkvoorbereider ook machines inplannen op uit te voeren taken. 

Indien gewenst kunnen wij u als klant totaal ontzorgen en bovendien de connectors onzichtbaar plaatsen. Neem voor meer informatie hierover contact op met: 055-3032200, of wiljo @ poelonline.nl.

STIHL Connected bouwstenen