Samenwerking Broekhuis en Poel

Samenwerking Broekhuis en Poel

      

2 familiebedrijven die elkaar versterken! Broekhuis en Poel zijn beide bedrijven met een lange geschiedenis waarbij service richting klanten van het hoogste belang is. Ieder met eigen specialismen, maar altijd oplossingsgericht richting de gebruikers. Met die kernwaarden als basis is er vanuit een gezamenlijke relatie een idee ontstaan om een concept te combineren rondom elektrisch werken en elektrisch rijden. 

Beide bedrijven zijn ook actief in de lease en met bestekken die steeds vaker bonuspunten uitkeren als er elektrisch gewerkt wordt, ontstond het idee om een oplossing te creëren waar ondernemers tegen een scherp all-in maandtarief volledig elektrisch kunnen werken en rijden. 

'Poel denkt groen en wil groen werken aanjagen' (Paul van der Poel)

Presentatie Elektrisch werken en rijden tijdens de Groene Sector Vakbeurs
Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg op 8, 9 en 10maar 2022 zal Poel samen met Broekhuis een geheel elektrische bedrijfswagen met inrichting en accumachines introduceren. Ondernemers die interesse hebben in deze oplossing kunnen dat via een speciale actiepagina laten weten, of een demo aanvragen om te zien welke mogelijkheden deze oplossing hen biedt.  'Poel denkt groen en wil groen werken aanjagen', aldus Paul van der Poel. 'We willen professionals zelf laten ervaren dat vandaag de dag alles mogelijk is op elektrisch vlak.' Door de samenwerking met Broekhuis kunnen we hierin nog een stap verder gaan voor de klanten van zowel Broekhuis als Poel. 

Wanneer u kiest voor het ‘Elektrisch werken en rijden' concept van Broekhuis en Poel, dan kunt u rekenen op zekerheid, flexibiliteit, transparantie en onbezorgd werk- en rijplezier.

  • Eén bedrag en één deal om volledig elektrisch te werken te rijden
  • De zekerheid van betrouwbare partners; Poel en Broekhuis
  • Werken met sterke merken
  • U bepaalt welke apparaten, bedrijfswagen en aanvullende diensten u in de leaseovereenkomst wilt opnemen
  • Totale ontzorging met een totaalconcept tegen een vast all-in maandtarief
  • Rijden en werken volgens de laatste duurzaamheidstrends


Meer informatie? 
Bekijk de website elektrischwerkenenrijden.nl, of bezoek stand 697 tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg!
Lees ook het interview in Stad+Groen met Broekhuis en Poel.

Contactpersoon Poel
Gertjan Flier
elektrischwerkenenrijden@poelonline.nl
06-27876199