13 april 2024 - STIHL Testdag bij Poel - Win een robotmaaier!

Poel officieel Makita dealer!

Poel is trots om zich sinds kort Makita dealer te noemen! De Makita Powertools bieden onze klanten een perfecte aanvulling op het STIHL assortiment. 

Makita staat al jarenlang bekend om het uitgebreide assortiment met kwalitatief hoogwaardige accu machines.  Binnen onze vestigingen merkten wij al geruime tijd dat onze klanten steeds gespecialiseerder bezig zijn met de aanleg van tuinen. Van het aanleggen van borders tot en met het plaatsen van schuttingen en het maken van overkappingen. Dit vraagt om specifieke machines die gericht zijn op constructiewerkzaamheden. In Makita hebben wij een krachtige en professionele partner gevonden die aansluit bij onze waarden van kwaliteit en service. Door dit partnership kunnen wij onze klanten vanaf nu ook voorzien van krachtige Powertools tezamen met de bekende Poel service! 

Makita LXT en XGT Power tools bij Poel: 

Met meer dan 250 machines waarvan alle accu's en laders uitwisselbaar zijn, is het Makita 18 volt LXT platform het meest uitgebreide en flexibele platform. Met een accu kun je zowel een bakje koffie zetten als de welbekende slagschroevendraaier gebruiken. 

Nog meer kracht nodig? Het nieuwe 40 volt XGT platform beschikt over machines met nog meer kracht. De bekendste machines zijn al in een sterke 40 volt uitvoering beschikbaar. Dit platform zal net als het LXT platform steeds verder worden uitgebreid. 

Hiermee zijn de Makita machines een perfecte aanvulling op ons STIHL assortiment en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen bij de klussen die zij aannemen! 

Bekijk het Makita assortiment nu bij ons in de webshop, of live in een van onze showrooms in Apeldoorn, Amsterdam of Veghel.

Makita showroom Veghel