Poel neemt deel aan eRIC 2018 op 18 en 19 april!

Poel Bosbouwartikelen B.V. toont op eRIC 2018 (stand B53) een aantal unieke producten voor hulpverleners. Onze kennis en ervaring vanuit andere branches hebben geleid tot de ontwikkeling van een aantal unieke producten met toegevoegde waarde voor hulpverleners. Op onze stand B53 vertellen we u graag meer over Protos modulaire hoofdbescherming, Pfanner zaagkleding met unieke extra bescherming, STIHL ketting-/reddings zagen en valbescherming.

Als importeur van Protos Integral helmen, Pfanner veiligheidskleding lichten wij u graag voor over de vele voordelen voor u als hulpverlener. Als STIHL dealer zijn wij graag uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot STIHL ketting- en reddings zagen.

Protos helm  

Over eRIC:
Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Een bezoek aan eRIC is gratis! Aanmelden kan via deze link

Wij ontmoeten u graag op stand B53 tijdens eRIC 2018!

Locatie:
Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345 (Bij gebruik navigatie, geef 'Oude Deventerweg' in)
7524 PT Enschede