Een 2e hands machine met 1 jaar Garantie!

Het is weer herfst en de bladeren vallen van de bomen! Tijd om de bezem, schop, hark en ander tuingereedschap tevoorschijn te halen en het blad op te ruimen. Echter het kan ook een stuk eenvoudiger met behulp van een bladblazer en/of bladzuiger. 

In het STIHL assortiment bevinden zich bladblazers in verschillende categorieën. Van licht en hand-gedragen exemplaren tot zeer krachtige bladblazers die je op je rug draagt. Dit zijn veelal machines gebouwd voor de professionele en veeleisende gebruiker. Het bijbehorende prijskaartje van een nieuwe professionele machine schrikt sommige consumenten echter af. Poel biedt klanten daarom de mogelijkheid om een gebruikte STIHL met garantie aan te schaffen. Qua bladblazers gaat dat dan vaak om de hand-gedragen BG 86 en de rug-gedragen BR600 bladblazers van STIHL. 

Deze machines worden aangeboden via de link Occasions op onze site die naar onze Marktplaats pagina verwijst. Op deze pagina bieden wij het hele jaar door gebruikte STIHL machines aan met 1 jaar garantie en een veel vriendelijker prijs. 

Hoe doen we dit?  
Op welke manier maken wij deze bladblazers weer zo goed als nieuw? De STIHL machines die Poel 2e hands aanbiedt, komen uit het Poel machine (lease) concept. Deze machines zijn doorgaans tussen de 2 en de 5 jaar jong en kunnen na een behandeling door onze monteurs nog jarenlang mee. De geschiedenis van de machines is bekend: Elke machine uit dit machine concept is bij Poel in onderhoud geweest en is ieder jaar door onze daartoe bevoegde monteurs gekeurd. Met de vijf Poel checks koopt u als klant een professionele machine waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Lees en kijk hieronder hoe wij dit doen. Na deze behandeling zijn wij zo overtuigd van de kwaliteit dat wij onze klanten een jaar garantie bieden op hun aankoop!

De 5 check's van Poel bij het reviseren van een STIHL machine:

  1. De historie van de machine analyseren
    Bij het analyseren van de historie wordt in ons systeem gekeken bij welke klant de machine heeft gelopen, hoe oud de machine is en wordt de volledige onderhouds- en keuringshistorie van de machine bekeken. Tezamen met het uiterlijk van de machine geeft de monteur dit een goed beeld van de technische staat van de machine.

  2. Testen en luisteren
    Voor de monteur een machine gereedmaakt voor een 2e leven, wordt de machine eerst getest en gecontroleerd op eventuele problemen. Dit doet de monteur door te luisteren naar het draaien van de motor. Met hulp van een toerenteller wordt de machine nagelopen of deze aan de eisen van de fabrikant voldoet. Occasions | Testen en luisteren | 1 jaar garantie
  1. Demonteren en repareren
    Na de inspectie in punt 2 wordt de machine uit elkaar gehaald. Onderdelen die versleten zijn, of niet meer functioneren worden vervangen. Indien mogelijk worden onderdelen gereviseerd zodat er geen kostbare grondstoffen verspild worden.

    Een voorbeeld is de carburateur, deze wordt altijd nagekeken: Zijn de membranen nog in een goede conditie, of moeten deze vervangen worden?

Occasions | Repareren | 1 jaar garantie

  1. Schoonmaken
    Vervolgens wordt de machine helemaal schoongemaakt. Dit gebeurt onder andere in speciale schoonmaakbakken voorzien van een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Occasions | schoonmaken | 1 jaar garantie
  2. Testen
    Nadat de machine weer in elkaar is gezet wordt de machine tenslotte getest, afgesteld en afgewerkt door middel van een Poel sticker en een keuring sticker, zodat onze klanten een zo goed als nieuwe STIHL kopen en wij met vertrouwen 1 jaar garantie op de aankoop geven.

Bekijk ons actuele 2e hands aanbod bladblazers en andere (gebruikte STIHL) machines op ons Marktplaats profiel of kom langs bij ons in de winkel.

Over STIHL bladblazers:
STIHL bladblazers: De bladblazers zijn zeer krachtige professionele bladblazers met een hoog blaasvermogen. Het professionele draagsysteem in combinatie met het STIHL anti-vibratiesysteem zorgt voor een comfortabele handgedragen bladblazer of ruggedragen bladblazer. 

De STIHL BR 600 is een zeer geschikte bladblazer voor grote tuinen en grote oppervlakten met veel (nat) blad en eikels. De STIHL BG 86 hand-bladblazer is een eenvoudige en zeer wendbare blazer voor kleinere tuinen of kleinere terrassen.