13 april 2024 - STIHL Testdag bij Poel - Win een robotmaaier!

3e vestiging Poel: Poel Veghel

Samenvatting:

Wij gaan uitbreiden! Dit jaar wordt een lang gekoesterde wens Poel Veghel - opening soon!gerealiseerd: Een locatie in het zuiden van Nederland: Poel Veghel. Vanaf juni 2020 dit jaar gaan wij onze zuidelijke klanten nog sneller bedienen. 

De nieuwe vestiging in Veghel beschikt net als de andere Poel vestigingen over een grote STIHL showroom, een uitgebreid STIHL magazijn met onderdelen en direct service werkplaats. 

Poel service met een glimlach dichterbij voor klanten in Zuid Nederland! 

Advies, afhalen, reparaties en service van tuinmachines   
Klanten kunnen in de nieuwe vestiging kennismaken met het volledige STIHL assortiment. Ook kunnen ze in de nieuwe vestiging terecht voor persoonlijk advies, het afhalen van online bestellingen, reparaties, retourneren en directe service na aankoop. De nieuwe vestiging heeft een vloeroppervlakte van ruim 1600 m² en is goed bereikbaar. Het pand is gelegen aan de Corridor pal naast McDonalds Veghel. 

Zelf producten ervaren
In de showroom zijn alle 17 STIHL productwerelden te vinden: Accumachines, Connectiviteit, Kettingzagen, Zaaggarnituren, Combi-machines, Grasmachines (maaiers, robotmaaiers, verticuteermachines), Bosmaaiers, Heggenscharen, Tuinhakselaars, Tuinfrezen, Reinigingsmachines, Nevelspuiten en Sproeiapparaten, Doorslijpers, Grondboren en Betonzagen, Brandstoffen en Smeermiddelen, Handgereedschappen, PBM’s en uiteraard STIHL fanartikelen. Op de 1e etage kunt u kennismaken met de PBM’s van o.a. Pfanner, Protos, 3M, STIHL, Peltor, Meindl en Stein. Bij elke productwereld vindt u een groot assortiment aan producten om zelf te ervaren.

Oprichter Walther van der Poel, licht toe: “In onze nieuwste vestiging kunnen gebruikers in één ruimte kennismaken met alle slimme oplossingen die STIHL gebruikers biedt. In onze grasmachine wereld bijvoorbeeld vinden klanten de nieuwste accu grasmachines van klein tot groot terug. Neem zelf plaats op, of achter een grasmaaier, of nog beter, bekijk hoe de robotmaaier het werk voor u uitvoert! Test het allemaal zelf in onze nieuwe vestiging". Onze productspecialisten staan klaar en adviseren klanten in de winkel bij het maken van de juiste productkeuze.

Gegevens Poel Veghel
Adres: Corridor 15 A, Veghel
Oppervlakte: 1625 m² 
Diensten: advies, aankoop, service, onderhoud, machineparkbeheer

Werken bij Poel Veghel? 
Voor deze nieuwe vestiging zijn wij op zoek naar versterking in onze werkplaats. Ben, of ken jij diegene lees dan deze vacature, of stuur deze door

Over Poel Bosbouwartikelen
Sinds de oprichting in 1979 levert Poel hoogwaardige producten voor de bosbouw, boomverzorging en de tuin- en parkbranche. Dit doen we door middel van verkoop, lease, verhuur en service van kwaliteitsproducten. Wij werken door heel Nederland met locaties in Amsterdam (Baambrugge), Apeldoorn en vanaf juni 2020: Veghel. Poel is dealer van STIHL en daarnaast importeur van Pfanner veiligheidskleding en Protos veiligheidshelmen.