Nieuwe bedrijfswagens voor Poel Tuinmachines! 

Nieuwe bedrijfswagens voor Poel Tuinmachines! 

De Poel Groep gaat voor duurzaam! Daarom is onlangs het volledige wagenpark vervangen door de meest moderne bedrijfswagens. Deze worden ingezet voor het transport van machines en onderdelen door heel Nederland.

Om continuïteit en bedrijfszekerheid ook voor onze eigen vestigingen te kunnen blijven garanderen, was het tijd voor vernieuwing. De nieuwe bedrijfswagens zijn voorzien van een efficiënte Euro 6 motor en zijn voorzien van alle comfort voor de gebruikers. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hybride techniek en zijn de bussen voorzien van een opvallende Poel bestickering.

Onze transportuitdaging hebben we besproken met Van Mossel Ford, de buren van onze nieuwste Poel vestiging te Veghel. Ford heeft een prachtige missie uitgesproken waarbij duurzaamheid het belangrijkste speerpunt is en er een concrete duurzaamheidsstrategie met duidelijke doelstellingen en cijfers op tafel ligt. Zo is per medio 2026 honderd procent van het Ford personenauto aanbod in Europa in staat om uitstootvrij te rijden.

Zodra er ook weer nieuwe ontwikkelingen beschikbaar zijn voor onze wensen, kijken we samen met onze buren in Veghel naar de meest duurzame oplossing! 

Wij zijn supertrots op het resultaat en danken Van Mossel Ford voor de tijdige levering, Toro Vormgeving voor het uitwerken van het design en de Bie Reclame voor de kenmerkende bestickering.

De onthulling:

Spot de bus(sen) actie!
Zwaai gerust als je een van onze Poel bussen tegenkomt en maak daarbij kans op leuke prijzen! Maak een foto en tag deze aan ons Facebook of Instagram account en deel jouw foto op Instagram of Facebook voorzien van de tag #ditispoel #poelbus. Elke maand hopen we iemand blij te kunnen maken. Onder de inzenders in verloten we onder andere een STIHL HSA 26, unieke Poel mokken, STIHL PG10 knipscharen, STIHL petjes, STIHL sleutelhangers en meer. Deze actie loopt t/m december 2021.

Credits:
Ontwerp: Toro vormgeving
Signing: De Bie Reclame
Bussen: Van Mossel Ford Veghel