Demodag Harken Industrial

Introductie Harken Industrial
12 februari 2019 - 10:00 - 15:00 uur
Demodag met uitleg, demonstraties en de mogelijkheid zelf te testen!

Voor een ieder die bekent is met de materialen binnen de zeilsport (Volvo Ocean Race b.v.) wordt “Harken” gezien als het beste wat er te krijgen is op het gebied van touwlieren en loopwerk zoals pully’s en hef-systemen. De stap om deze producten industrieel te gaan toepassen komt dan ook niet als een verrassing. De kwaliteit, service en netwerk waren er al, daar zijn nu de verschillende CE markeringen, industriële normeringen en eisen aan toegevoegd! Het resultaat: een aantal zeer bruikbare oplossingen voor een ander vakgebied.

   

De hijsoplossingen die Harken bied met deze industriële lijn zijn uniek en bieden tal van zeer goede oplossingen binnen het vakgebied van de telecom, entertainment industrie en voor licht en geluid riggers.  Dhr Max Delfi, van de firma Harken komt speciaal vanuit Italië naar ons toe om uw vragen te beantwoorden op het gebied van manuele lieren en de producten van Harken. Dhr Jochum Urban van de Firma on Deck zal deze dag demo’s complementeren met takel sets en stationaire valbescherming.

U bent van harte welkom op 12 februari bij ons in Apeldoorn om de introductie van Harken Industrial te beleven en mogelijke oplossingen voor uw branche te ontdekken:

Deelname aan deze demodag is gratis echter we vragen u het aanmeldingsformulier in te vullen, zodat we voldoende ruimte en koffie kunnen organiseren!