Eikenprocessierups bestrijdingen 2019

Eikenprocessierups bestrijdingen seizoen 2019

EPR 2019

Het bestrijden van de Eikenprocessierups brengt grote risico's met zich mee. De bestrijding dient goed en tijdig uitgevoerd te worden. Gezien de uitspraak van de rechter in 2018 zijn eigenaren van bomen verantwoordelijk voor tijdige waarschuwing en bestrijding. 

[...]Doordat de eigenaar van de boom niets heeft gedaan, heeft hij een gevaarlijke situatie in stand gelaten en in strijd met een zorgvuldigheidsnorm gehandeld [...] (Bron: Boomzorg, 28 september 2018)

De verwachting dit jaar is een enorme toename in het aantal rupsen. Om uw personeel en uzelf goed te beschermen helpen wij u graag met vakkundig advies en geschikte producten die te gebruiken zijn tijdens de Eikenprocessierups campagne.

Poel Bosbouwartikelen kan u voorzien van rupsenzuigers, handschoenen, overalls, ademmaskers en laarzen geschikt voor de aanpak van de eikenprocessierups. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via 055-3032201 of vul dan onderstaande vragenlijst in zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

 

Wilt u een van de bovengenoemde artikelen bestellen?
Download dan hier de bestellijst en stuur deze dan naar klimmen@poelonline.nl

 

Aanvraagformulier informatie bestrijding Eikenprocessierups 2019