Werkkleding Pfanner

PFANNER BESCHERMENDE KLEDING

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft PFANNER zich gevestigd als een van 's werelds toonaangevende premium fabrikanten van beschermende kleding. Het wereldwijd actieve traditionele bedrijf gevestigd in Hohenems, Oostenrijk, is een van de meest innovatieve bedrijven op de markt.

Talloze oplossingen en technologieën, waarvan sommige gepatenteerd zijn, hebben geresulteerd in een uitgebreide reeks beschermende kleding die ongeëvenaard is op het gebied van bescherming, functionaliteit en kwaliteit.
Boskleding is zowel een kerncompetentie als een paradediscipline van de Vorarlbergers.
Ruime persoonlijke ervaring en de input van een intensieve dialoog met professionals maken een permanente doorontwikkeling van de producten mogelijk.

Het resultaat is een tot in het kleinste detail doordacht assortiment snijbeschermings- en boskleding.
Veel van de resulterende technologieën en oplossingen worden nu gebruikt in beschermende en functionele kleding voor andere toepassingsgebieden. Ook op het gebied van arbeidsveiligheid, jacht en opsporing en voor buitenactiviteiten heeft PFANNER de juiste kleding. Een overzicht van het assortiment PFANNER-producten laat zien dat de nadruk vooral lag op hoge bescherming, functionaliteit en duurzaamheid.

De eisen van de mensen die het product elke dag gebruiken en wiens gezondheid moet worden beschermd, zijn belangrijk. Mode, kortstondige trends of de prijs spelen slechts een ondergeschikte rol.